Fyllotaxis kan u helpen met de realisatie van de volgende thema’s.

  1. Ambities bepalen. Wij maken samen met u toekomstverkenningen, begeleiden u bij visievorming, stellen een scenarioplanning op en geven strategisch advies.
  2. Vertrekpunt vaststellen. Wij creëren inzicht en overzicht. Gebruik van data en effectieve analysemethoden zijn daarbij net zo belangrijk als praktische ervaringen van de werkvloer.
  3. Route uitstippelen. Wij helpen met de vertaling van een visie, die vaak abstract is en uit beelden bestaat, naar concreet uitvoerbare plannen. De strategie wordt omgezet naar meetbare en voelbare effecten op de werkvloer.
  4. In Beweging komen & Doel bereiken. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan organisaties bij het doorvoeren van veranderingen. Vaak betreft het de implementatie van complexe en/of ‘taaie’ veranderingen door het realiseren van verbeteringen of het wegnemen van hardnekkige knelpunten.

We kunnen een specifiek onderdeel uitvoeren of het gehele traject voor u van ‘kop tot staart’ begeleiden. Op deze manier komen visievorming, strategie en operationele verbeteringen op een logische wijze steeds dichter bij elkaar te liggen.

Vanuit Fyllotaxis wordt begeleiding aan organisaties geboden met:
1. Het doorvoeren van veranderingen.
2. Het nemen van effectieve besluiten.
3. Het toekomstbestendig worden.

Daarbij zijn strategie, structuur en leiderschap vaak onderliggende thema's.

Onze sterke punten:

  • De verbinding van inhoud met proces
  • De volhardendheid om het beste uit u en uw organisatie naar boven te krijgen
  • Wij zijn generiek inzetbaar voor alle sectoren. Daarnaast hebben wij specifieke expertise op het gebied van Verander Management, Operationeel Management, LEAN en het sociaal domein gemeenten.

Onze ervaringen worden gedragen door een gedegen en methodische onderbouwing. Een bedrijfskundige aanpak wordt gecombineerd met concepten vanuit de Arbeid- en Organisatie Psychologie. Geen dikke rapporten, maar kort, bondig en to-the-point. Fyllotaxis levert u resultaten van blijvende aard.

Genoeg over ons. Wie bent u als manager? Welke kennis, kwaliteiten en persoonlijkheid brengt u in om uw organisatie naar een hoger plan te brengen?

Wilt u weten wat Fyllotaxis voor u kan betekenen? Neem contact op voor een oriënterend gesprek, of stel uw vraag via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Wij denken graag met u mee over uw situatie.         

 

Fyllotaxis voor ORGANISATIE ADVIES | ONTWIKKELING | IMPLEMENTATIE

--Realiseert Toekomstbestendige Organisaties--